Plocka berättelser

HA3

Henri, laatupäällikkö

Suunnittelu-, kehitys- tai hallintotehtävät, Ahlsell Oy

Julkaistu 13.2.2014

Opiskelupaikkani Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia
Pääaine tai koulutusohjelma Insinööri (AMK), ajoneuvotekniikka
Muut opinnot Kuljetuslogistiikka
Valmistumisvuosi 2005

Tyypillinen työpäiväni: Työpäiväni koostuu toiminnan kehittämiseen liittyvien projektien hallinnasta ja toteuttamisesta, toimintajärjestelmän ylläpitoon ja kehittämiseen liittyvistä asioista, palavereista, yrityksen ja logistiikkakeskuksen esittelyistä, tilastojen ja raporttien tekemisestä sekä seurannasta ja ihmisten neuvomisesta erilaisiin asioihin liittyen.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: itseni johtamista (aikataulut, tehtävien priorisointi), kyky hallita kokonaisuuksia, it-taidot

Päädyin nykyiseen työhöni: Yrityksen palvelukseen päädyin aikanaan työharjoittelun kautta, sen jälkeen osa-aikaiseksi töihin ja valmistumisen jälkeen vakituiseen työsuhteeseen. Aloitin ihan varastotyöntekijänä, valmistuttua olin reilun vuoden verran keräilyntyönjohtajana. Sen jälkeen olin jonkin aikaa logistiikkasuunnittelijana, josta siirryin vastaanoton esimieheksi ja sieltä laatupäälliköksi.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Logistiikan perustiedot, office-ohjelmien taidot, kielet ja erilaiset viestintään ja esiintymiseen liittyvät koulutukset.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Itse olisi pitänyt opiskella paremmin ruotsia, koska se on konsernin virallinen kieli. Englannillakin onneksi pärjää.

Mera berättelser

kimble

katsastusmies

Källa för töissä.fi -statistiken: Universitetens och yrkeshögskolornas karriäruppföljningsenkäter till utexaminerade fem år efter examen. Tilläggsinformation ›