Browse stories

Minja, palveluneuvoja

Asiakastyö tai potilastyö, Kuopion kaupunki

Julkaistu 23.8.2013

Opiskelupaikkani Turun ammattikorkeakoulu
Pääaine tai koulutusohjelma Ympäristösuunnittelija (AMK)
Muut opinnot
Valmistumisvuosi 2011

Tyypillinen työpäiväni: Asiakaspalvelu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Toimistotehtävät, kuten postitus, hakemusten vastaanotto ja asianhallintajärjestelmän kanssa töitä tekeminen. Valmistelen viranhaltijapäätöksiä ja teen rekisterivertailuja asiakasrekisterimme ja excelin avulla. Autan valmistelevissa tehtävissä lautakunnan kokouksia varten ja toimin pöytäkirjanpitäjänä lautakunnassamme.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: asiakaspalvelutaidot, tietojärjestelmien ymmärrys, stressinsietokyky

Päädyin nykyiseen työhöni: Hain julkisessa haussa valmistumisen kynnyksellä ja pääsin.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Ympäristölainsäädäntö, ympäristöterveys, biologia, peruskurssit taloudenhallintaan liittyen, viestintä.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Työ opettaa, liikaa ei kannata stressata siitä, osaako kaikkea töihin mennessä. Koulutus antaa valmiuksia ja eväitä, mutta mihinkään työhön ei voi olla täysin valmis ennen työn aloittamista. Itse en ollut tehnyt päivääkään töitä nykyisen työni substanssialueella ennen työn aloittamista.

More stories

Tarkastaja

terveystarkastaja

Tyypillinen työpäivä koostuu toimistotyöstä ja tarkastuksista read story >

Minna

ympäristöasiantuntija

Yhteydenpitoa viranomaisten ja muiden tahojen kanssa. Kirjoitustyötä ja erilaisten ongelmien ratkaisua, a... read story >

The source of the statistics: Career monitoring survey conducted among individuals who graduated 5 years earlier. More information ›