Browse stories

Iida, koordinaattori

Office work

Julkaistu 8.6.2016

Opiskelupaikkani Turku University of Applied Sciences
Pääaine tai koulutusohjelma Estenomi (AMK)
Muut opinnot ei ollut
Valmistumisvuosi 2012

Tyypillinen työpäiväni: Vastaan rekrytointiprosesseista kokonaisuudessaan, työsopimusten tekemisestä, puitesopimusten käsittelystä, tapahtumien, kokousten ja koulutusten järjestelyistä, palveluseteli-hakemuksista ja järjestelmän ylläpidosta, kehityshankkeista, erilaisten tietokantojen ylläpidosta, pöytäkirjojen ja esityslistojen tekemisestä, sopimusten ja päätösten arkistoinnista jnejnejne. Kaikesta mahdollisesta hallinnollisesta työstä siis.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: organisointi ja koordinointi, tietojärjestelmien ymmärrys, henkilöstöjohtaminen

Päädyin nykyiseen työhöni: Aiempi hallinnollinen työkokemus vaikutti valintaani. Olin hakenut samaan yritykseen aiemmin töihin (samantyyppisiin tehtäviin järjestelmäkehitykseen, jossa hakuhetkellä olin), mutta jäin haussa hopeasijalle. Kun yrityksestä aukesi tämä paikka, minulle soitettiin ja kysyttiin kiinnostaisiko tällainen hallinnollinen paikka.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Projektiopinnoista. Työni vaatii todella paljon organisointikykyä ja monien projektien, osa-aluiden ja työtehtävien yhtäaikaista hallintaa.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Mitä tekisin toisin? Olisin opiskeluaikana hakeutunut parempiin harjoittelupaikkoihin omalle alalleni, sillä opiskelukavereistani useat työllistyivät niihin yrityksiin, joissa tekivät harjoittelut. Itse en ole edelleenkään omalla alallani, ja sinne (vuosia tehtyä muuta työtä) hakeutuminen alkaa olla jo vaikeaa. En halua aloittaa enää "pohjalta" oman alan kokemusta keräämällä, kun olen toisella alalla edennyt jo hyviin tehtäviin ja palkkoihin.

More stories

Katarina

asiakasvastaava

Asiakastyötä, median kanssa viestintä, tiedottaminen, projektinhallinta read story >

The source of the statistics: Career monitoring survey conducted among individuals who graduated 5 years earlier. More information ›