Kerro työstäsi ja auta muita löytämään paikkansa

Moni korkeakouluopiskelija on epävarma siitä, millaisiin tehtäviin omalla tutkinnolla voisi sijoittua. Mielessä saattaa olla vain pari mahdollista vaihtoehtoa, vaikka todellisuudessa korkeakouluissa opiskelleet toimivat hyvin monenlaisissa tehtävissä.

Kertomalla omasta työstäsi tarjoat esimerkin, jollaisia opiskelijat kaipaavat. Voit kirjoittaa etunimelläsi tai nimimerkillä. Vastaaminen vie vain 15–20 minuuttia.

Mihin tietoja käytetään?

Kirjoittaminen Kerro työstäsi -sivulla ei edellytä rekisteröitymistä, eikä kirjoittajista kerätä minkäänlaisia henkilötietoja. Tekstejä ja kuvia käytetään vain töissä.fi-verkkopalvelussa eikä niitä luovuteta kolmannelle osapuolelle. Käyttäjät voivat jakaa linkkejä sivuille sähköpostitse ja sosiaalisissa verkkopalveluissa (esim. Facebook ja Twitter).

Kirjoittaja vastaa aina itse siitä, että hänen kirjoituksensa sisältö on lain ja hyvien tapojen mukainen. Kirjoitus ei saa olla sisällöltään ketään millään tavalla loukkaava tai herjaava. Palveluntarjoaja valvoo kirjoittelua ja sillä on oikeus poistaa epäasialliset kirjoitukset tai kuvat palvelusta.

Mikä on töissä.fi?

Alla vielä tietosi, voit lukea ne läpi ennen lähetystä.

01 Nimesi ja koulutuksesi
02 Nykyinen työsi
1.
2.
3.
03 Anna vinkkejä
×

Töissä.fi-tilastojen lähde: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyt viisi vuotta aiemmin valmistuneille. Lisätietoa ›