Browse stories

Kemikaali-Ali,

Marketing and sales

Julkaistu 3.11.2016

Opiskelupaikkani Tampere University of Technology
Pääaine tai koulutusohjelma Puunjalostustekniikka
Muut opinnot Teollisuustalous, Turvallisuusjohtaminen
Valmistumisvuosi 2011

Tyypillinen työpäiväni: Päivittäin käyn asiakkaalla tarkastamassa hallinnassa olevien prosessilaitteiden kunnon, mittaan prosessia ja säädän kemikaaliannoksia tarvittaessa. Myyn asiakkaalle kokonaispakettia jolloin kaikki vastuu toiminnasta kuuluu ensisijaisesti minulle. Minun vastulla on suunnitella huollot, asennukset, säädöt, mittaukset, raportointi, tilaukset, tarvikkeet jne. joten jokainen työpäivä on erilainen ja saan itse priorisoida tehtävät parhaan näkemykseni mukaan.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: asiakaspalvelutaidot, organisointikyky, paineensietokyky ja kyky sopeutua muutoksiin nopeasti,

Päädyin nykyiseen työhöni: Keskityin opintojeni ohessa voimakkaasti työkokemusten kartuttamiseen ja tätä kautta myös sain kontaktin nykyiseltä työnantajan edustajalta.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Fysiikka ja Teknillinen mekaniikka ajatusmaailman takia.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Myyjänä ensimmäinen vuosi tai 1,5v on todella rankkaa ja haastavaa henkisesti.
Ole oma itsesi, löydä oma tapasi toimia äläkä lähde kopioimaan turhaan muiden toimintatapoja.

More stories

Maria

kehittämisjohtaja

Hyvin vaihteleva, hallintoa, esimiestyötä, suunnittelua, kehittämishankkeita, yhteistyötä eri sidosrymien… read story >

The source of the statistics: Career monitoring survey conducted among individuals who graduated 5 years earlier. More information ›