Browse stories

Fr0sti, lentokenttävirkailija

Customer service / patient care

Julkaistu 29.10.2019

Opiskelupaikkani Lahti University of Applied Sciences
Pääaine tai koulutusohjelma Restonomi (AMK), matkailu
Muut opinnot majoituspalvelut, tapahtumahallinta
Valmistumisvuosi 2015

Tyypillinen työpäiväni: Reittiliikenteen lähtöselvitystä, asiakkaiden koneeseennousun hoitamista, kuulutuksia, ja raportointia, lentojen välissä erilaisia toimistotehtäviä

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: asiakaspalvelutaidot, tietotekniset taidot, toimisto-ohjelmien käyttö,

Päädyin nykyiseen työhöni: Jouduin hakemaan toiselta paikkakunnalta uusia töitä ja lentokenttävirkailijan paikka oli avoinna. Pääsin haastatteluun ja pitkäaikainen asiakaspalvelukokemus sekä it-taidot olivat isossa osassa valintaani työhön.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Uskon, että koulutuksesta saatu pohjatieto matkailusta ja asiakaslähtöisen asenteen omaksuminen ovat isossa roolissa, vaikkei niitä asioita aktiivisesti ajattelekkaan työn ohella. Tietynlainen ote asiakaspalvelutyöhön, jonka saa koulun kautta.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Nykyisin jokaiseen paikkaan vaaditaan vähintään jonkinlaista aikaisempaa kokemusta työstä tai työhön soveltuva koulutus. Kokemus menee yleensä koulutuksen edelle rekrytoidessa, mutta saadakseen ensimmäiset kokemukset, vaaditaan koulutus.

More stories

Anni

toimistoassistentti

Työpäiväni koostuu yrityksen vaihteen operoimisesta, tuotetiedustelujen edelleenlähetyksestä, tilausvahvi… read story >

The source of the statistics: Career monitoring survey conducted among individuals who graduated 5 years earlier. More information ›