Selaa kertomuksia

Antero Riihimäki, yrittäjä

Antero Riihimäki, yrittäjä

Muu, Saferock IT Solutions Oy

Julkaistu 27.8.2013

Opiskelupaikkani Turun ammattikorkeakoulu
Pääaine tai koulutusohjelma Tradenomi, tietojenkäsittely
Muut opinnot
Valmistumisvuosi 2011

Tyypillinen työpäiväni: Asiakkaiden kyselyihin vastaaminen sekä puhelimitse, että sähköpostilla. Verkkokaupan tilausten tulostus & pakkaaminen.

Lisäksi mahdollisuuksien mukaan yrityksen kehittäminen esim. uusien tuotteiden etsinnän ja verkkokauppa järjestelmän kehityksen muodossa.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: asiakaspalvelutaidot, ongelmanratkaisu, pitkäjänteisyys

Päädyin nykyiseen työhöni: Olin pääsemässä töihin erään Salolaisen matkapuhelinvalmistajan leipiin, mutta viime hetkellä heille tuli rekrytointikielto. Siitä sisuuntuneena päätin lähteä toteuttamaan mielessäni jo jonkin aikaa pyörinyttä yritys ideaa varmuuskopiointijärjestelmistä. Yritykseni perustin opintojeni aikana, kesällä 2009.

Alkuperäinen idea ei kuitenkaan ottanut tuulta alleen, vaan se kuopattiin vuodenvaihteessa 2011. Varmuuskopiointijärjestelmän kehittämisen sivussa olin avannut www.kaapelikauppa.fi verkkokaupan, joka pyörii edelleen ja työllistää tällä hetkellä 1,5 henkeä.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Markkinointi, Linux ja ohjelmointi kursseista. Hieman sattuu myöntää, mutta myös ruotsin kurssit ovat olleet tarpeellisia.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Jos mielessä on vähänkään käynyt oman yrityksen perustaminen kannattaa se ehdottomasti tehdä! Helppoa tai edes hauskaa se ei aina ole, mutta siinä pääsee toteuttamaan itseään aivan erilailla, kuin "oikeissa töissä".

Virheitä tekee jokainen, eikä se haittaa, kunhan ei tee samaa virhettä useaa kertaa.

Lisää kertomuksia

Nimetön

ICT-Asiantuntija

Teen ja itse ja resursoin esiselvityksiä asiakkaan tietoliikenteen ja päätelaiteympäristön nykytilasta uu… lue kertomus >

GO DOWN GO DOWN VILLE KARVANEN0402

Ville

myyntipäällikkö

Juha

Toimistopäivinä suunnittelen ja toteutan asiakkaiden toiveita / pyyntöjä ja vastaan heidän kysymyksiin. L… lue kertomus >

SecGeek

tietoturvapäällikkö

Sopimuskatselmoinnit, konsultointi, pelisääntöjen luominen, yhteistyötahojen tapaaminen lue kertomus >

Antero Gigabitti2

Antero

yrittäjä

Asiakkaiden avustamista tikettijärjestelmän/sähköpostin ja puhelimen avulla sekä asiakaskäynnit kotitalou… lue kertomus >

Töissä.fi-tilastojen lähde: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyt viisi vuotta aiemmin valmistuneille. Lisätietoa ›