Selaa kertomuksia

Minna, ympäristöasiantuntija

Suunnittelu-, kehitys- tai hallintotehtävät

Julkaistu 5.6.2013

Pääaine tai koulutusohjelma Ympäristösuunnittelija (AMK)
Muut opinnot Kestävän kehityksen koulutusohjelma,
Valmistumisvuosi 2007

Tyypillinen työpäiväni: Yhteydenpitoa viranomaisten ja muiden tahojen kanssa. Kirjoitustyötä ja erilaisten ongelmien ratkaisua, arviointia ja tarvittavien toimenpiteiden suunnittelua ja toteuttamista. Jonkin verran kokouksia ja matkustamista. Toisinaan toimistopäivä, joskus myös ns. kentällä.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: tiedon haku- ja käsittelytaitot, neuvottelutaidot, raportointi

Päädyin nykyiseen työhöni: Kesätyön kautta.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Amk-opintojen monipuolisuus ja opintojen ohessa (harjoittelut) kartutetut työelämätaidot.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Kannattaa kysyä rohkeasti työpaikkaa eri paikoista, vaikka avoimia tehtäviä ei olisikaan. Myös kesätyö tai harjoittelupaikka on aina parempi kuin ei mitään. Se voi olla näytön paikkasi! Voit myös yllättyä ja löytää itsesi sellaisesta työstä, jota et ollut opiskellessa ajatellut, mutta jossa viihdyt. Uravinkkinä työelämään on, että kouluttaudu myös työn ohessa ja kerää monipuolisesti työkokemusta.

Lisää kertomuksia

Tarkastaja

terveystarkastaja

Tyypillinen työpäivä koostuu toimistotyöstä ja tarkastuksista lue kertomus >

Minja

palveluneuvoja

Asiakaspalvelu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Toimistotehtävät, kuten postitus, hakemusten vast... lue kertomus >

Töissä.fi-tilastojen lähde: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyt viisi vuotta aiemmin valmistuneille. Lisätietoa ›