Selaa kertomuksia

Hnf, palvelupäällikkö

Johto- tai esimiestehtävät

Julkaistu 15.3.2021

Opiskelupaikkani Jyväskylän ammattikorkeakoulu
Pääaine tai koulutusohjelma Logistiikka
Muut opinnot Telematiikka
Valmistumisvuosi 2003

Tyypillinen työpäiväni: Johdan IT-palvelutalossa tiimiä omissa asiakkuuksissani ja koordinoin heidän tehtäviään. Teen asiakasraportointia, sopimusraportointia, myyntiä ja jatkokehityshankkeiden tunnistamista, laskutusta ja sisäistä raportointia.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: tiimityö, projektiosaaminen, kieli- ja tietotekniikkataidot

Päädyin nykyiseen työhöni: Tein avoimen hakemuksen yritykseen noin 10 vuotta takaperin ja tulin rekrytointiprosessin kautta valituksi. Monipuolinen työskentelyhistoria yrittäjänä, projektipäällikkönä, projektityöntekijänä ja erilaiset suorittavan tason tuotannon tehtävät katsottiin eduksi.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Logistiikan tietojärjestelmät sekä projektiopinnot

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Paras omakohtaiseen kokemukseen perustuva vinkki on, että ei saa jäädä tuleen makaamaan. Koulutuksia ja mitä vain työtä kannattaa tehdä ennemmin kuin olla työttömänä, vaikka ne eivät siinä hetkessä olisi taloudellisesti tai oman opiskelutaustankaan kannalta erityisesti houkuttelevia.

Lisää kertomuksia

Silja

tiimipäällikkö

Tyypillinen työpäiväni koostuu kokouksista, sähköpostien kirjoittamisesta. Välillä käyn maastokäynnillä s… lue kertomus >

Töissä.fi-tilastojen lähde: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyt viisi vuotta aiemmin valmistuneille. Lisätietoa ›