Selaa kertomuksia

Minja, palveluneuvoja

Asiakastyö tai potilastyö, Kuopion kaupunki

Julkaistu 23.8.2013

Opiskelupaikkani Turun ammattikorkeakoulu
Pääaine tai koulutusohjelma Ympäristösuunnittelija (AMK)
Muut opinnot
Valmistumisvuosi 2011

Tyypillinen työpäiväni: Asiakaspalvelu pääasiassa puhelimitse ja sähköpostitse. Toimistotehtävät, kuten postitus, hakemusten vastaanotto ja asianhallintajärjestelmän kanssa töitä tekeminen. Valmistelen viranhaltijapäätöksiä ja teen rekisterivertailuja asiakasrekisterimme ja excelin avulla. Autan valmistelevissa tehtävissä lautakunnan kokouksia varten ja toimin pöytäkirjanpitäjänä lautakunnassamme.

Tarvitsen työssäni seuraavia taitoja: asiakaspalvelutaidot, tietojärjestelmien ymmärrys, stressinsietokyky

Päädyin nykyiseen työhöni: Hain julkisessa haussa valmistumisen kynnyksellä ja pääsin.

Näistä opinnoista on ollut minulle eniten hyötyä: Ympäristölainsäädäntö, ympäristöterveys, biologia, peruskurssit taloudenhallintaan liittyen, viestintä.

Vinkkini samoista tehtävistä kiinnostuneille: Työ opettaa, liikaa ei kannata stressata siitä, osaako kaikkea töihin mennessä. Koulutus antaa valmiuksia ja eväitä, mutta mihinkään työhön ei voi olla täysin valmis ennen työn aloittamista. Itse en ollut tehnyt päivääkään töitä nykyisen työni substanssialueella ennen työn aloittamista.

Lisää kertomuksia

Tarkastaja

terveystarkastaja

Tyypillinen työpäivä koostuu toimistotyöstä ja tarkastuksista lue kertomus >

Minna

ympäristöasiantuntija

Yhteydenpitoa viranomaisten ja muiden tahojen kanssa. Kirjoitustyötä ja erilaisten ongelmien ratkaisua, a... lue kertomus >

Töissä.fi-tilastojen lähde: Yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen uraseurantakyselyt viisi vuotta aiemmin valmistuneille. Lisätietoa ›